Aas

Handige tips voor het wachten op een aanbeet

Altijd maar dat wachten

Het wachten op een geweldige aanbeet van een prachtige karper kan soms saai en vervelend zijn. Echter, er zijn talloze manieren op je tijd te vullen met leuke activiteiten terwijl je op een aanbeet zit te wachten. Hier geven we je een aantal handige tips hoe je de wachttijd tot een aanbeet amuserend kunt maken en het wachten niet saai hoeft te zijn.

hengelsport

Tip 1. Knutsel met je visgerei

Heb je nogal veel visspullen en wil je eens wat nieuws proberen? Ga dan eens creatief aan de slag met je visgerei en maak nieuwe onderlijnen, haken of boilies terwijl je wacht. Op deze manier ben je met je hobby bezig terwijl je zit te wachten op een aanbeet. Krijg je een prachtige run dan ben je altijd dichtbij om de vis aan de haak te slaan.

Tip 2. Speel een spelletje op je Nintendo Switch

Zit je graag aan de waterkant maar vind je het ook leuk om te gamen? Schaf dan een Nintendo Switch aan en vul je tijd met een potje Mario Kart of speel online een potje FIFA 18 tegen je vrienden of familie. Met een Nintendo Switch kan je allerlei gave spelletjes spelen terwijl je rustig in je stoel zit. Met de Switch kan je twee hobby’s, vissen en gamen, met elkaar combineren, gaaf toch?

nintendo switch

Tip 3. Luister naar je favoriete muziek

Natuurlijk mag je niet veel herrie maken langs de waterkant. Dit schrikt niet alleen de vissen af maar kan ook irritatie opwekken bij andere hengelsporters. Doe daarom lekker je oortjes in of je koptelefoon op en geniet van je favoriete muziek. Middels een trilfunctie op de receiver van je pieper en lampjes op je pieper kan je toch in de gaten blijven houden of een prachtige karper zich heeft vergrepen aan jouw aas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s