Aas

Carp Zwolle 2017, de opening van het karperseizoen!

Het weekend van 3, 4 en 5 februari is het weer zo ver. De grootste karperbeurs van Europa komt naar Zwolle en daar wil je als karperliefhebber natuurlijk bij zijn! In dit artikel schrijven we over de karperbeurs in het algemeen, de nieuwste producten, de coolste gadgets en alles wat er op de karperbeurs speelt.

Meer dan 20.000 vierkante meter aan karpervissen.

dynamite-baits-stand-zwolle

In de IJsselhallen in Zwolle kun je een heel weekend terecht voor al je karperspullen, een inkijk krijgen bij de grootste nationale en internationale merken en ontvang je tips van de grootste hengelsporters in Europa. Je kan zien hoe men karperaas ontwikkelt en kan je zelfs lezingen bijwonen van experts op het gebied van karpervissen. De Carp Zwolle 2017 is een paradijs voor de echte karperliefhebber!

Leren, zien en vangen maar!

carp-zwolle-2015

Al je zintuigen worden getest op de Carp Zwolle 2017. Geef je ogen de kost met de nieuwste en beste producten van Europa’s grootste karpermerken en proef alle nieuwe smaken aas. Naast kijken, ruiken en proeven kan je zelf ook leren. Zo kan je nieuwe knopen leren of leren hoe je een voerboot moet gebruiken. Veel leuker dan het bekijken van video’s achter je PC of Macbook.

De karperbeurs in Zwolle wordt in Nederland gezien als de opening van het nieuwe karperseizoen. Wil jij of ben je toe aan nieuwe gadgets, hengels, voer etc. dan is de Carp 2017 beurs in Zwolle de plek waar jij je prettig zal voelen. Veel plezier in het nieuwe karperseizoen en volg ons voor meer nieuws en verhalen over karpervissen!

Lees meer op http://www.carpzwolle.nl/home/

Ook zo’n mooie bedrukte tas van Carp Zwolle gezien? Laat uw eigen tas bedrukken! Karpers zijn prachtige wezens, een canvas schilderij van een karper brengt het dier helemaal tot leven in uw eigen huiskamer! Ervaar meer.

Categorieën:Aas, Gadgets, Materiaal

Getagd als:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s