Aas

De coolste gadgets voor het karpervissen

Ben je een fanatieke karpervisser en heb je soms moeite om de tijd te doden wanneer er even geen actie plaatsvind? Met deze coole gadgets verveel je je nooit meer langs de waterkant! Bekijk hier welke coole gadgets ideaal te gebruiken zijn bij het karpervissen.

Nooit meer een lege telefoon met een powerbank!

easyacc-26000-mah-powerbank

Met een powerbank kan je je smartphone, tablet of ander elektrisch apparaat voorzien van een volle batterij. Ben je tijdens het karpervissen een spelletje aan het spelen, muziek aan het luisteren of aan het werk op je mobiele apparaten? Zorg er dan voor dat je batterij nooit leeg zal lopen met een powerbank! Bestel je powerbank op http://www.mobisun.com/nl/. Zorg voor een goede bescherming van je smartphone met smartphonehoesjes.

Kies de beste visstek met een drone!

drone-water-e1457700155437

Met een drone kun je vanuit de lucht op zoek naar de beste visstekken. Vlieg boven het water met een drone met camera en zie precies waar de vis zwemt of aan het azen is. Het is zelfs mogelijk om je aas uit te zetten met een drone op de locatie waar de vis zwemt. Zo is de kans op de vangst van een karper vele malen groter.

Culinair genieten met een mobiel kookeiland!

kookeinland

De lange uren langs de waterkant zorgen ervoor dat je honger krijgt. Met een mobiel kookeiland kan je culinair genieten van snacks of een volledige warme maaltijd. Daarnaast is water koken om thee of koffie te maken ook ideaal met een kookeiland. Een mobiel kookeiland mag dus nooit vergeten worden bij het inpakken van je visgerei.

Categorieën:Aas, Gadgets, Materiaal

Getagd als:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s