Gadgets

Product review: Deeper Fishfinder

De Deeper Fishfinder is een hele gave gadget voor het karpervissen. Deze visvinder staat in direct contact met je smartphone en laat je in real-time zien hoe de bodemstructuur is en waar de vis zich bevind. Met de Deeper visvinder kan je de vangkansen ontzettend vergroten en je voerplek zorgvuldig uitkiezen. Deze handige tool is ook nog eens enorm eenvoudig te gebruiken. Een echte aanwinst dus voor je uitrusting.

deeper fishfinder hengel

Analyseer de bodem met je smartphone.

De Deeper Fishfinder is makkelijk te monteren aan het uiteinde van je vislijn en analyseert de bodem terwijl je deze rustig binnenhaalt. De analyse is duidelijk en enorm accuraat af te lezen vanaf je eigen smartphone. Met de Deeper Fishfinder app kan je precies zien wat de bodemstructuur is en zelfs waar de vis zwemt. De Deeper is op te laden met een USB kabel (meegeleverd) waardoor je de Deeper ook aan de waterkant kan opladen, nameliijk middels een powerbank. Bekijk de structuur van de bodem en waar de vis zwemt om meer vangsten te kunnen realiseren!

deeper visvinder gadget

Hoe werkt de Deeper Fishfinder?

De Deeper Fishfinder beschikt over een interne accu en een bluetooth functie waardoor deze draadloos verbinding kan maken met de app op je smartphone. Dankzij een tweetal frequenties, 90kHz en 290kHz, kan de Deeper zich onder de waterkant gedragen zoals een onderzeëer dat ook doet. Met de 90kHz frequentie kan de Deeper een groter gebied analyseren maar is deze minder accuraat als de 290kHz frequentie. Met de 290kHz frequentie is het zelfs mogelijk dat je de vis te zien krijgt op het scherm van je smartphone. De Deeper Fishfinder stuurt deze frequenties als een echo naar de bodem en ontvangt deze weer terug nadat de signalen weerkaatsen met de bodem. De afstand die een frequentiesignaal moet afleggen, voordat deze terugkeert naar de Deeper, wordt gebruikt om de diepte aan te duiden. Middels deze echopulsen kan je van de bodem een 2D kaart maken.

visvinder

De Deeper Fishfinder is onder andere verkrijgbaar bij buydeeper.nl.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s