Aas

Waarom een huisdier verzekeren?

Veel mensen hebben een huisdier wat vaak hun beste vriend is. Sommige mensen praten hele dagen met hun huisdier. We staan er alleen niet echt veel bij stil dat ook je huisdier wel eens wat medische verzorging nodig heeft. Dit kost natuurlijk redelijk veel. Daarom is het niet eens zo raar als je het huisdier verzekeren wilt.

Huisdier verzekeren bij Pet secure

Zoals we net al aangegeven hebben kan een bezoekje aan de dierenarts behoorlijk hoog oplopen. En dat zijn juist onverwachte kosten waar je dan mee te maken krijgt. Wanneer je huisdier zijn vaccinatie moet hebben of je moet voor controle met je huisdier dan weet je wat de kosten gaan zijn. Als je huisdier ineens ziek wordt of een pootje breekt dan zijn dat toch eigenlijk wel onverwachte kosten. Dat zijn vaak rekeningen die honderden euro’s kosten.

De voorwaarden van Pet secure voor een huisdier verzekeren

Wanneer je de keuze gemaakt hebt om je huisdier te verzekeren dan wil je vast ook wel weten dat Pet secure de beste voorwaarden heeft. Een huisdier verzekeren wil je uiteraard met de juiste voorwaarden doen. Dit zijn de voorwaarden van Pet secure:

●       Je bent verzekerd van een brede dekking waar ook de ellebogen en heupen onder vallen

●       Je bent verzekerd van de hoogste uitkering in Nederland. Deze loopt tot zesduizend euro

●       Wanneer je op vakantie bent is je huisdier ook verzekerd

●       Castratie en sterilisatie kunnen ook voor gekozen worden wanneer je een verzekering afsluit voor je huisdier

●       Je hebt niet te maken met wachttijden maar je huisdier is meteen verzekerd na aanmelden

Je hebt de mogelijkheid tot een vrijwillige eigen risico. Je bepaalt dus zelf je eigen risico en ook hoeveel korting je kunt krijgen. Wanneer je een vrijwillige eigen risico op jaarbasis wilt gaan betalen kan je kiezen uit geen eigen risico betalen, vijftig euro, honderd euro of honderd vijftig euro.

Als het huisdier aangemeld is krijg je nog eens veertien dagen bedenktijd zodat je zonder opgaaf de verzekering toch kan opzeggen. Wanneer je de verzekering bij https://petsecur.nl/ toch graag wilt dan ga je daarna pas premie betalen en start ook de dekking.

De pakketten bij Pet secure

Wanneer je een keus moet maken in de pakketten die er zijn bij Pet secure dan kan je kiezen voor de volgende pakketten:

●       Basispakket

●       Standaardpakket

●       Extra pakket

Er is ook een mogelijkheid om een aanvullend pakket te kiezen. In deze aanvullende pakketten kan je ervoor kiezen om gebitsbehandeling, crematie, castratie en preventieve zorg op te nemen. Hierdoor heb je het huisdier op een gepaste manier verzekerd zoals dat past bij het huisdier maar ook bij jou als baasje.

Declareren van een rekening bij Pet secure

Wanneer je een rekening hebt van de dierenarts kan je deze eenvoudig indienen via de site van Pet secure. Je vult het declaratieformulier op de site in en upload de rekening. Daarna wordt zo snel mogelijk deze rekening verwerkt en uitgekeerd wanneer dit in het huisdierenverzekering zit.  

Categorieën:Aas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s