Aas

Top-5 boilies voor het karpervissen in de winter

Karpervissen in de winter is geen eenvoudige opgave. Het is hier ontzettend belangrijk rekening te houden met de omstandigheden. Denk hierbij aan het weer, de luchtdruk, de visstek en natuurlijk je aas. In dit artikel vertellen we je onze top-5 winter boilies zodat jij ook in de koudere maanden vis kan vangen.

Top-5 winter boilies

Welke bollen zijn het meest geschikt voor de wintermaanden? Kies je voor een zoete boilie of een boilie met meer voedingsstoffen? Dit is onze top-5:

1. Scopex Boilies

Scopex is al jaren onomstreden op het gebied van karpervissen. Dankzij de Scopex flavour krijgt deze bol een zoete smaak, maar is de boilie ook erg voedzaam. Deze klassieke boilie mag niet ontbreken in je winterse aaskeuze.

Bestel de boilie hier.

2. Krill boilies

Krill is een verzamelwoord voor een heleboel miniscule garnaaltjes. Deze natuurlijke voedselbron heeft een zoute smaak en geur en kan in de wintermaanden net dat beetje extra doen. Door het hoge percentage krill en de combinatie met vismeel zit deze boilie boordevol voedzame eiwitten en kan de vis zich lekker volvreten voor de koude maanden.

Bestel de boilie hier.

3. Robin Red Garlic

De Robin Red Garlic boilie staat bekend om de combinatie tussen vismeel en sterke kruiden. De boilie is voorzien van knoflookpoeder, fenegriek en vismeel. Deze samenstelling werkt erg goed in koude wateren en is dus uitermate geschikt voor het karpervissen in de wintermaanden.

Bestel de boilie hier.

4. Spicy Squid

Door de stevige textuur en flavours komen de lokstoffen van de boilie direct vrij bij aanraking van het water. Deze boilies zijn geschikt voor zowel warm als koud water. De boilies zitten boordevol voedzame ingrediënten en kunnen de karper zelfs in de winter aan het azen zetten.

Bestel de boilie hier.

5. Green Betaine

Een combinatie van Betaine, Spirulina, Green Lipped Mussel, Fishmeal en Fishoil zorgen voor een onweerstaanbare vangkracht, ook in de winter. Door het gebruik van deze hoogwaardige proteïnes, vitamines, mineralen en aminozuren is er een natuurlijke boilie gecreëerd.

Bestel de boilie hier.

Categorieën:Aas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s