Aas

Karper vissers opgelet! Dit moet je weten over karper pellet

Ben jij een fanatieke sportvisser die graag op karpers vist? Of ben je een beginnende visser die graag een karper wil vangen? Wat voor visser je ook bent, als je op karpers wilt vissen is goed voer onmisbaar. Eén van de aassoorten met de grootste kans op een goede vangst zijn karper pellets. Wij vertellen je alles wat je moet weten over dit aassoort.

Over karper pellets

Karper pellets zijn een aassoort gemaakt van samengeperst meel. Sommige pellets hebben de vorm van een klein staafje, maar er zijn ook andere vormen verkrijgbaar. Pellets zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo kan je kiezen voor pellets met een gat, geschikt om te gebruiken als aas, maar zijn er ook pellets zonder gat verkrijgbaar. Pellets zonder gat kunnen het beste gebruikt worden als voer waarmee je een goede voerplaats kunt creëren. Pellets hebben een sterke geur en laten een sterk geurspoor achter in het water, waardoor karpers eenvoudig naar de hengel of de voerplaats gelokt kunnen worden. Wil jij dat jouw vissessie op karpers een groot succes wordt? Dan zijn goede karper pellets onmisbaar.

De voordelen

Op karpers vissen met behulp van karper pellets kent veel voordelen. Zo kunnen pellets voor karpers gebruikt worden om mee voor te voeren, waardoor je alvast een goede visplek kunt creëren, maar is het ook mogelijk om de pellets te gebruiken aan de hair. Wil je pellets gebruiken als aas? Kies dan voor voorgeboorde pellets van minimaal 12 millimeter die gemaakt zijn op basis van olie. Dergelijke pellets blijven langer en beter op je hair zitten, waardoor je dit niet om het halfuur hoeft te controleren. Pellets hebben een sterk geurspoor, waardoor ze karpers naar jouw hair of voerplaats trekken en de kans op een goede vangst aanzienlijk vergroot wordt. Pellets voor karpers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en smaken, waardoor er voor iedere karper visser een passende variant verkrijgbaar is.

Karper pellets kopen

Wil jij binnenkort, wellicht samen met vrienden, gaan vissen op karper en ben je op zoek naar een adres waar je kwalitatief hoogwaardige karper pellets kunt kopen? Voor pellets van hoge kwaliteit hoef je vandaag de dag niet meer naar een hengelsportzaak, Je kunt ze eenvoudig online bestellen bij een expert op het gebied van karpervoer. Online vind je karper pellets van hoge kwaliteit en heb je bovendien de keuze uit diverse soorten, zodat er altijd een soort is dat helemaal bij jou past.

Categorieën:Aas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s