Aas

De ideale voermiddelen voor het karpervissen!

Voeren, voeren en nog eens voeren, dat is wat heel veel karpervissers doen om de kans op het haken van een vis te vergroten. Al wil de hoeveelheid voer de karper ook wel eens afschrikken omdat het dan niet betrouwbaar lijkt. De vis is tenslotte ook niet dom. Het gaat er vooral om hoe, op welke plek en op welk tijdstip je voert. Met deze voermiddelen kan je de kans op een mooie karper vergroten.

eazystick

Eazi-stik van Korda 

De Eazi-stik is eigenlijk niets meer dan een gebogen PVC buis met een handvat. Deze buis om boilies mee te werpen vereist wat kunst om de boilie op de juiste plaats te kunnen krijgen. Vis je met twee hengels dicht op elkaar, dan is de Eazi-stik een prima voermiddel om de visstek te voorzien van een goede hoeveelheid lokvoer. De Eazi-stik is te verkrijgen op Visdealshop.nl.

prologic multi

Prologic Multi Rocket

De Proloc Multi Rocket is een voermiddel waarmee je fijner voer en een eigen mengsel kunt verspreiden op de visstek. De koker van de Prologic Multi Rocket is makkelijk en snel te vullen met particles, boilies of ander fijn voer. De Prologic Multi Rocket dien je echter wel naar de stek te werpen met een werphengel. Beschik je dus maar over één hengel, dan dien je deze om te wisselen van voermiddel naar vismiddel. De Prologic Multi Rocket is verkrijgbaar bij Sportvis-outlet.nl.

 

Categorieën:Aas, Gadgets, Materiaal

Getagd als:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s