Aas

Prachtige onderwaterbeelden van karpers!

Het vissen op karper is een unieke ervaring die je bij zal blijven na de allereerste vangst. Ben je nieuwsgierig wat er zich nou echt afspeelt op de bodem van het water waar je vist? met de Water Wolf onderwatercamera kan je precies zien wat de karper doet, waar de karper zwemt en of er interesse is in je aas. Bekijk hier de beelden.

Meng je in de onderwaterwereld tussen de karpers met de Water Wolf onderwatercamera en geniet van unieke beelden. Vanaf nu kan je precies zien hoe de vis zich gedraagd en of deze geïnteresseerd is in je aas. Met deze nieuwe techniek kan je de kans op een vangst vergroten en je beste stek, aas en water kiezen.

Dit artikel is gesponsord door: high class independents

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s