Aas

Korda Masterclass Volume 4 DVD

Drie uur lang genieten van tips, nieuws, informatie en kijkplezier met de vierde editie van de Korda Masterclass DVD. De DVD wordt nu voor het vierde jaar op een rij gepubliceerd  en geeft je een uniek kijkje in de wereld van het karpervissen, de mooiste hengelsport ter wereld!

Welcome to Lake Exclusive

Ook dit jaar huurt het team hengelsporters van Korda het Franse Gigantica complex af om een week lang plezier met elkaar te beleven en mooie vangsten te tonen aan het publiek. Pas het afgelopen jaar is de week vastgelegd op video om ook de karpervisser thuis mee te kunnen laten genieten van deze geslaagde week. Bovenal krijg je advies en tips van echte pro’s zoals Danny Fairbrass, Tom Dove en Neil Spooner. Naast de mooie beelden kun je dus ook echt wat leren van deze DVD.

maxresdefault-1

Leren karpervissen op verschillende wateren.

Het vissen op een visvijver in de buurt kan erg leuk zijn en mooie vangsten opleveren maar het vissen op onbekende wateren is pas echt een uitdaging. Deze uitdaging is niet voor iedere visser weggelegd maar iedereen zou het wel eens moeten proberen, althans dat is de mening van onze redactie. Met de Masterclass DVD van Korda krijg je tips om te karpervissen op onbekende of dichtbegroeide wateren. Met deze tips kun je veel leren om mooie vangsten te realiseren op een dichtbegroeid water. Altijd al eens willen vissen op een onbekend water? Koop dan de DVD op www.korda.co.uk!

Karpervissen met particles.

In de DVD kun je zien hoe Tom Dove met particles op karper vist op zijn favoriete stek, Linear Complex. Aan het eind van de zomer neemt hij je mee naar deze prachtige locatie en laat hij zien hoe je met particles op karper kunt vissen. Met verschillende soorten noten, zaden en granen laat hij zien hoe je op een extreem druk bevist water toch mooie karpers aan de haak kunt slaan. Ook toont hij welke rig hij daar het liefst bij gebruikt. Kijken dus!

maxresdefault

Karpervissen in de lente.

Danny Fairbrass en Darrell Peck nemen je mee naar Duitsland in hun jaarlijkse avontuur om in de lente op karper te vissen. Het afdwingen van mooie voorjaarsvangsten in dit enorme meer is een uitdaging die je Danny en Darrell wel toe kunt vertrouwen. De heren laten je zien welke technieken en aas je in het voorjaar kunt gebruiken om de mooiste karpers aan de haak te slaan.

DVD bestellen? Kopen kan op www.korda.co.uk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s